Indulnak a szakkörök!

Kedves Mindannyian!

Eltelt a harmadik iskolás hetünk, úgy tűnik bemelegedtünk, egyre hangosabban telnek napjaink. A héten már nagyon sokat kellett kiabálnom – másképp nem hallanak meg 🙁 -, ami nagyon nem jó, nem szeretném, ha így maradna.

A szabályok betartásával is akadnak problémák – tisztelet a kivételnek -, ami leginkább a testnevelés órák jó hangulatát keseríti meg. Nagyon kevés feladat fér bele egy órába, ha percekig várok arra, hogy pl. Állj be a sorba! – Ne pattogjon a labda! – Állj szembe a pároddal! stb.  Az öltözködés tempója egy hajszálnyit már javult. 🙂 A tornazsákos szekrény felső polcán már gyülekeznek a fel nem ismert ruhadarabok: pólók, zoknik.

Persze azért jó dolgok is történnek, ügyesen haladunk, megtanultunk két betűt összeolvasni, kérem ezt gyakoroljátok. Ha nem megy, úgy segítsetek, ahogy szülőin megbeszéltük:  am – a maci mindig morog egy picit;  is – a kis vonat mindig sistereg egy kicsit;  ót – az autó mindig tülköl egy picit;  av – a kutyus mindig vakkant egy picit. 🙂

Milán apukája készített rólunk mosolygós fotókat egy Colgate pályázathoz, melyen kirándulást, vagy ingyenes fogvizsgálatot nyerhetünk. A kirándulásért drukkolunk!!! 🙂

Még mindig nincs mindenkinek megjelölve a magyar (pl. könyv) és a matematika (pl. dobókocka) dossziéja, így a gyerekek folyton összekeverik. Küldtem 3 lap kivágni valót, amit 6 borítékban kérek hétfőn vissza. Köszönöm. A matematika dossziét kiüríthetitek, a magyarban csak az általam előírt lap maradjon!

Jövő héten beindulnak a szakkörök, beszkennelve elküldtem az összesített táblázatot, többen már ki is egészítettétek, köszönöm.

Iskolánk védőnője és pszichológusa is küldött kitöltendő papírokat, kérem, aki még nem küldte, hétfőre küldje vissza! Kérdeztétek, milyen vizsgálatot akar végezni a pszichológus. Figyelem vizsgálatot fog végezni és gyakran látogatja a tanórákat és figyeli a gyerekek viselkedését.

Én is elkészültem a vizsgálatokkal, hétvégén kiértékelem és az érintetteknek megírom a fejlesztő órák csoportbeosztását.

Nem sikerült mindenkinek beragasztani az október 3-i családi hétvégéről szóló kicsi papírt. Kérlek írjátok meg hányan jöttök! A Magyar Várban lesz, sportvetélkedőket és hagymás zsíros kenyeret ígérnek a szervezők.

Köszönöm, hogy legtöbben tiszteletben tartjátok a kérésemet és reggelente csak akkor jöttök hátra, ha beszélni akartok velem! 🙂

Kellemes hétvégét kívánok Mindnyájatoknak!

Gréti

 

2 thoughts on “Indulnak a szakkörök!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük