Utazunk Nagykarácsonyba!!!

Kedves Mindannyian!

Gyerekeink nagyon örültek a Mosolygós fogacskák pályázat “fájdalom díjának”. 🙂

Az alternatív karácsonyfa (másik pályázat) sajnos nem készült el, mert csak ketten jöttetek. Lehet, hogy túl sok volt már az András napi szöszmötölések után. Ha mégis úgy gondoljátok, hogy készítsük el, szóljatok! (Esetleg szerdán Nagykarácsony után?)

Ja, igen! Szerdán reggel fél 8-kor indulunk Nagykarácsonyba. Kérlek, ne késsetek, mert időre megyünk! A Mikulás házban 9:30-11:00-ig tart a foglalkozás, azután egy órás falusétát terveztünk, kb. 12:00-kor indulunk haza. 14:00 órára itthon vagyunk. Hideg ebédet kértünk, amit viszünk magunkkal. A szülők és a testvérek 3000 Ft-ját akár még aznap reggel is fizetheti, aki még nem küldte be.

Többen kérdeztétek, hogy álltok a befizetéssel, megkérem Jutkát (Damos anyut), hogy küldje körbe.

A harmadik pályázatra (legszebb tanterem) folyamatosan szépítjük a termet, jövő hét elejére készen leszünk, Milán apukája vállalta a fotózást.

Sokaknak romlott a hangos olvasása, kérlek Benneteket, minden nap gyakoroljatok! Ha nem adok leckét, hangosan olvasni akkor is kell!!! Az értő olvasás legjobban a borítékok kirakásával fejlődik, azért rajzoljuk rájuk a házikót, hogy minimum egyszer otthon is rakjátok ki.

Küldtem kivágni valót: 3 lapot 4 borítékban kérek vissza!

Ibolya néni két információt is beragasztott az üzenőkbe:

  • December 10-én csütörtökön 18 órától nyilvános ülést tart a szülői munkaközösség. Pénzügyi beszámoló és együtt gondolkodás a pénzeszköz felhasználásáról lesz a téma. Jó lenne, ha minél többen ott lennétek! Köszönöm!
  • December 12-én szombaton csütörtöki órarend szerint, rövidített órákkal tanítunk. 12 órára ebéddel együtt végzünk. Nem szeretnénk ügyeletet tartani, kérjük, ha lehet 13 óráig vigyétek el a gyerekeket! Köszönjük! 🙂

Kellemes hétvégét Mindnyájatoknak!

Gréti

One thought on “Utazunk Nagykarácsonyba!!!”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük