Nyílt napok

Kedves Mindannyian!

A héten tovább nyúztuk a tízes átlépéses összeadást, már majdnem mindenkinek megy, csak azok kínlódnak, akik még mindig nem tudják biztosan a bontásokat.

A kis füzetet elkezdtem pirossal javítani, nagy örömömre sokan írnak hibátlanul, vagy kevés hibával. Nem szoktam hétvégére leckét adni, mégis most arra kérlek Benneteket, hogy amikor átnézitek, mit csináltunk egész héten, a piros j: betűk mellé javítsátok ki a hibákat! Hamarosan ezt is meg tudjuk önállóan csinálni! 🙂

A cirkuszos beírást sokan csak aláírtátok, nem írtatok mellé semmit. Gondolom, ez azt jelenti, hogy csak gyermeketek jön, tesó és felnőtt nélkül.

Jövő héten beragasztunk egy papírt arról, hogy 2. osztálytól szabadon választható tantárgyként belép az angol és az informatika,  plusz óraszámban. Ez azt jelenti, ha választjátok, egy héten egyszer, vagy kétszer nemcsak 5, hanem 6 órája lesz csemetéteknek. Ráadásul  kipróbálni sem lehet, hogy fogja-e bírni, vagy sem, a jelentkezés egész jövő tanévre szól.

Kedden a második órában meglátogatnak Bennünket az iskolába készülő nagycsoportos óvodások. Hozzánk heten jönnek, együtt fogunk játszani, tanulni velük. Ezért a hittan az első órában lesz.

Szerdán és csütörtökön nyílt napot tartunk. Az első három órában betekinthettek hétköznapjainkba. Picit változtattunk az órarenden, hogy Ibolyát is lássátok:

Szerda: környezetismeret, testnevelés, magyar

Csütörtök: testnevelés, matematika, magyar

Szombaton hétfői órarenddel rendes tanítás lesz, de szakkörök nem lesznek. Március 14-ét dolgozzuk le.

A júniusi kirándulásra nem kell buszt rendelni, mert eddig csak ketten írtátok, hogy nem tudtok autóval jönni, viszont rengeteg felajánlott hely van, amit köszönünk szépen! 🙂

Kellemes hétvégét kívánok Mindnyájatoknak!

Gréti

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük