Színezd Újra Iskoládat!

Kedves Mindannyian!

Továbbítottam az SZMK levelét, valamint igazgató úr felhívását a címben szereplő projektről (ha már osztályunk SZMK-saitól is megkaptátok, akkor elnézést kérek). Keddig jelezzétek, kérlek, hogy tudtok-e segíteni, s ha igen, melyik napon! Köszönöm! 🙂

A múlt hetünk és a jövő hetünk is csak 3 napos! 🙂       A tavaszi szünet csütörtökön kezdődik, és csak április 4-én folytatódik a tanítás. 🙂 Ha ügyeletet kértek, holnap feltétlenül jelezzétek!

Pénteken meghallgattam a verseket, a többség ügyesen mondja, szerdán megtartjuk a válogatót, mert április 6-án szerdán már az iskolai forduló lesz. Akik nem készülnek a versmondó versenyre, szerdára locsolóverset tanulnak (beházikóztuk az olvasókönyvben).

Sajnos sokan még mindig hadilábon állnak a bontásokkal. Enélkül nem megy sem a tízes átlépéses összeadás, sem a kivonás. A bontásokat úgy meg kell tanulni, hogy az ujjak nyitogatása nélkül is menjen!!! Jövő héten minden nap írunk belőle “röpdolgozatot”, ebből jól fogjátok látni, hogy csemetéteknek hogy megy. Lehet, hogy már unalmas, de higgyétek el ez a matematika alapja! Ennek gyakorlása ugyanolyan fontos, mint hogy minden nap olvassatok hangosan!

Küldtem kivágni valót, a 4 lapot 6 borítékban kérem vissza!

További szép vasárnapot kívánok!

Gréti

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük