Rendkívüli nevelési értekezlet!

Kedves Mindannyian!

Kezdem a legfontosabbal: jövő héten szerdán rendkívüli nevelési értekezlet miatt a gyerekeknek tanítási szünet lesz. Beragasztottuk az üzenőbe is, kérem, hétfőre írjátok meg, kértek-e ügyeletet! Köszönöm!

Hétfőn mi is kint voltunk a versmegállóban. Néhány verset kórusban elszavaltunk. 🙂

Remélem a cirkuszi előadás tetszett a gyerekeknek! 🙂 Nem egy hagyományos, de nagyon látványos előadást láttunk.

A héten sokat dolgoztunk feladatlapon, kérlek, nézzétek meg! Elvileg mind matematikából, mind magyarból minden feladatlapnak teljesen késznek kell lenni, ha nincs, gyakorlásként be lehet fejezni (nem kötelező). Ki is üríthetitek mindkét dossziét.

Jövő héten tudáspróbát írunk matematikából, mindenkit egyenként olvastatok hangosan, s felmérem a szövegértést is. Erre gyúrtunk egész héten. 🙂

Verset most nem adtam tanulni – a múlt hetit nyolcan nem tanulták meg! -, de hétfőn kezdi Ibolya próbálni az anyák napi műsort. A következő három sort csak apukák olvashatják!!!

Kedves Apukák! Az üzenő utolsó oldalára ragasztotta Ibolya a megtanulandó verset. Kérlek, segítsetek csemetéteknek megtanulni! 🙂 Köszönöm!

Ismét küldtem kivágni valót.

Judit néni szólt, hogy már el kellett volna számolnia az úszás pénzzel, de még hatan tartoznak az osztályunkból. Kérem, mielőbb rendezzétek! Köszönöm!

További kellemes hétvégét kívánok!

Gréti

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük