Jövő évi tankönyvek!

Kedves Mindannyian!

A legfontosabbal kezdem. Tegnap kiosztottam a jövő évi tankönyvrendelésről szóló papírt, ma már 14-en vissza is küldtétek, köszönöm! Aki még nem töltötte ki, arra kérem, hogy amennyiben meg akarja vásárolni a három tartós tankönyvet, a közös rendezést húzza alá és a következő címet írja: 2013 Pomáz Árpád fejedelem u. 1-3.  Ez a buszpályaudvar címe, mert Ádi anyukája (Zsuzsi) felajánlotta, hogy ott átveszi, Ti pedig onnan tudjátok majd elvinni. Köszönjük! 🙂

Ha átnézitek a heti munkánkat, láthatjátok, ezerrel gyakoroljuk a matematikát. Egy tudáspróbát már írtunk a héten, de a témazárót jövő hétre halasztottam, mert úgy éreztem van még  gyakorolni valónk.

A hangos olvasás felmérése is elmaradt, mert azt vettem észre, hogy most, hogy már többnyire tagolatlan szöveget olvasunk, a gyerekek jelentős része rosszul szótagol. Ezért kezdtem szótagolt szövegeket fénymásolni. Ha gyakoroljátok az olvasást, kérem, hogy szótagolva tegyétek! Ez nagyon fontos a helyesírás miatt. Arról is győződjetek meg, kérlek, kérdésekkel, hogy megértik-e a gyerekek, amit olvasnak!

Még csak négyen jeleztétek, hogy nagymama is jön az anyák napi ünnepségre. Kérem, ezt pótoljátok, mert hétfőn meg kellene rendelnem a virágokat! Köszönöm! 🙂 Ahogy a kör e-mailben írtam, május 2-án hétfőn 17:30-kor várjuk nagy-nagy szeretettel az édesanyákat és a nagymamákat! 🙂

Megint küldtem kivágni valót, 4 lapot 5 borítékban kérek vissza, ha lehet hétfőre! Nagyon nehéz a később érkezett borítékokat besorolni. Köszönöm!

Egész biztosan most is kifelejtettem valamit, majd írok e-mailt! Kellemes hétvégét kívánok!

Gréti

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük