Erdei iskola

Kedves Mindannyian!

Megint megcsináltuk!!! 🙂 Azt hiszem, bátran mondhatom, hogy ismét nagyon ügyesek voltak gyermekeink, így Mi is jól illettünk a nagyon színvonalas gálába. Remélem, Ti, mint nézők, hasonlóan gondoljátok, és jól éreztétek Magatokat! Köszönöm a segítséget! 🙂 Akinek van fényképe, videója, kérem, küldje el Réka apukájának, hogy felkerülhessen a honlapunkra! Sajnos, még karácsonyi és anyák napi fotóink sincsenek, 🙁 pedig mindig sokan fényképeztek!

Május 25-én a mi iskolánk is részt vesz az országosan meghirdetett Kihívás napi sportnapon. Szerda 0.00 órától az iskolánk tornatermében várjuk a mozogni szerető szülőket, jelenlegi és volt tanítványokat, ismerősöket, akik szeretnének részt venni egy éjszakai, hajnali és kora reggeli nagy sportmegmérettetésen. Az iskola testnevelői és pedagógusai kidolgozott és szervezett programokkal várják a kihívásokat kedvelő sportszerető érdeklődőket. Az éjszaka folyamán leadott energiát és kalóriát a pályázati úton nyert finomságokkal próbáljuk majd pótolni. Ahhoz, hogy iskolánknak esélye legyen a kiírt pályázat feltételeinek megfelelni, minél változatosabb sportfoglalkozásokkal kell nekiindulni az éjszakának és minden 45 percben, 15 perces keringésfokozó gyakorlatokat kell végeznünk. Ezért kellene sok vállalkozó kedvű, mozogni szerető ember! A 6. és 8. évfolyam másnap kompetenciát ír, így ők sajnos nem jöhetnek az éjszakai mozgásra, de a szüleiket várjuk szeretettel. Másnap a délelőtti órákban, a tornateremben „csendesen” fogunk sportolni, mozogni, de igyekszünk a kritériumoknak akkor is megfelelni. A kompetencia megírása után viszont egy óriási sorversenyt rendezünk a pályán, az érdeklődő kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az éjszakai programjaink közül néhány ízelítő: megfelelő számú érdeklődő esetén egy éjszakai zseblámpás túrát is indítanánk Pásztor Lajos vezetésével (erre a programra a jelentkezés az matyasiskola@gmail.com történik május 23-ig), teremfoci, kosárlabda, asztalitenisz, röplabda, lábtengó, tollaslabda, partizán, florball, zumba. Akinek a programunk felkeltette az érdeklődését és szeret mozogni, vagy nem szeret mozogni, de szeretné, ha nyernénk, akkor ne habozzon, hanem jöjjön május 25-én 0.00-tól közénk!

Ugyanezen a napon kezdjük az erdei iskolát. Mindhárom nap rendes időben kezdünk, de iskolatáska nem kell, csak tolltartó és elemózsiás batyu. A szerdai ebédünket lemondtam, mert a Skanzenből fél 4 körül jövünk meg, tehát egész napra való élelmet csomagoljatok! Köszönöm! 🙂 Csütörtökön délelőtt városunk közintézményeivel ismerkedünk, pénteken a patakparton figyeljük meg természeti környezetünket. Mindkét napon visszaérünk ebédre.

További szép vasárnapot kívánok!

Gréti

2 thoughts on “Erdei iskola”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük