Amit a szülőin elfelejtettem :(

Kedves Mindannyian!

Néhány fontos dolog eszembe jutott ma, amit nem mondtam el a szülőin.

A házi feladatok a napköziben mennyiségileg lesznek ellenőrizve, minőségileg az órán fogjuk. Ez alól kivétel a tollbamondás javítása, aminek hibátlannak kell lenni.

Pénteken továbbra sem lesz házi feladat, kivéve a tollbamondás javítása és a hangos olvasás gyakorlása, ami mindig házi feladat. Ma nem jutottam fel olvasólapot másolni, jövő héten küldök haza.

A kötelező olvasmányunkhoz én készítettem olvasónaplót, amit le kéne fénymásolni osztálynyi mennyiségben. Ehhez szeretnék segítséget kérni. Aki akár csak néhány példányt le tud másolni, kérem jelezze! Köszönöm! 🙂

Most már végképp nem tudom, ki jelentkezett informatikára és angolra. Kérlek Benneteket, írjátok meg nekem. Ma nem tudtam Évával – alsós igazgató helyettesünkkel – beszélni, hogy megkérdezzem, meg lehet-e változtatni a tavaly év végén leadottakat. Beregszászi Kati (angol tanár) felajánlotta ugyan, de néhány kollégám azt mondta, szerintük már nem lehet. Ezt hétfőn kiderítem és azonnal megírom.

Jövő pénteken a 13:25-ös HÉV-vel megyünk át Szentendrére, és 4 óra körül érünk vissza. Jutka azt mondta, van tavalyról még osztálypénzünk, 🙂 így azt gondoltam, hogy ezt abból ejtjük meg. Szeptemberben van elég kiadásunk. 🙁

Az úszásra már csak nyolc hely van. Ma többen küldtétek a papírt, de az sajnos csak pénzzel együtt számít jelentkezésnek. Hétfőre ne felejtsétek!

Végül, de nem utolsósorban, Molnár-Bruder Géza igazgató úr szeretettel vár minden érdeklődő szülőt 2016. szeptember 12-én, 17.00-tól iskolánk tornatermében a szülői fórumra!

Kellemes hétvégét!

Gréti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük