A Marcipán Múzeumban jártunk

Kedves Mindannyian!

Remélem a gyerekek meséltek a múzeumlátogatásról is, nemcsak a hazaúton történt fagyizásról! 🙂 Szerencsénk volt, gyönyörű időnk volt a szentendrei sétára. Örömömbe egyetlen üröm vegyült csak: lépten-nyomon meg kellett állnunk amiatt, hogy nem képesek gyermekeink halkan beszélni. Nem, ez így nem pontos, csak ordítva tudnak egymással beszélni!!! 🙁 Zengett a város, amerre jártunk. Tudom, hogy még év eleje van, de ez nem erről szól, sajnos észre sem veszik már, hogy csak kiabálni tudnak. Kérlek Benneteket, segítsetek lehalkítani Őket! Ha csak az iskolában nyüstöljük Őket, hogy halkabban, az nem elég! Kérem, hogy otthon is várjátok el a halk beszédet! Az állandó túlzott hangerő igen erőteljesen károsítja az idegrendszert!!! Itt persze nem az enyémre gondolok – annak már mindegy -, hanem az övékre. Ha azt akarjuk, hogy egészséges felnőtt váljék Belőlük, bizony erre is oda kell figyelnünk! Előre is köszönöm az együttműködést! 🙂

Más! Szépen lassan beindulnak a délutáni foglalkozások is. Jövő héten már indul a foci és az úszás. Mivel a játékos testnevelésből egyesületi torna lesz (az érintettek ne feledjék a holnapi szülőit!), helyette a mozogni vágyó alsósoknak hétfő délutánonként 3 órától tömegsport foglalkozás lesz a nagy tornateremben.

A tegnap elmaradt családi napot október 15-én szombaton szeretnénk megtartani. Most szombaton Pomáz napján lesz az a bizonyos zenés felvonulás, amiről a szülőin már beszéltem, a részletekről még írok a héten. Eddig az a terv, hogy 9-kor indulunk az iskola elől.

Elnézést a késői levélírásért! További szép estét kívánok!

Gréti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük