Szorgalmi feladatok lezárása

Kedves Mindannyian!

Kezdem a címben leírtakkal: ma kiosztottam az elmúlt néhány hétre tervezett szorgalmi feladatokat.  Nagyon kevés – egészen pontosan egy – gyerek volt, akinek csak az utolsó hetet kellett odaadnom, mert mindig megoldotta a heti egy feladatsort. Most sem kapott mindenki mindent, volt – egyvalaki -, aki határozottan elutasította a gyakorló feladatlapok nagy részét, mondván, hogy nincs rá szüksége! Én ezt továbbra is tiszteletben tartottam! Azt mondtam, hogy saját ritmusban, lehetőleg esős napokon, amikor nem lehet kint játszani, oldják meg a gyerekek. Már nem kell visszahozni, Benneteket kérlek meg, hogy időnként nézzetek rá a feladatsorokra! Most nagyon fáradtak a gyerekek, nyugodtan eltehetitek nyárra.

A gyerekek táskájában van egy CD és egy feladatlap. Kérlek Benneteket, figyelmesen olvassátok el, az első oldalt, abban minden teendő le van írva! Aki megrendeli, megtarthatja ezeket, csak a pénzt küldje, aki nem kéri, küldje vissza mindkettőt! Mivel ezek külsősök – egy alapítvány – hétfőn jönnek vissza, tehát nem lehet elfelejteni! Köszönöm! 🙂

A szerdai szavalóversenyen Anna I., Léna II. helyezést ért el, így Ők képviselik osztályunkat a városi szavalóversenyen. Büszkék vagyunk Rájuk! 🙂

Tudom, hogy még távolinak tűnik, de mivel nagyon fontos időpont, megírom: május 3-án szerdán 17 órai kezdettel tartjuk rendhagyó anyák napi műsorunkat. Már beragasztottuk a verseket az üzenőbe, most csak ezt kell megtanulni.

Jövő héten szerdán jövünk utoljára iskolába, majd kitör a várva várt tavaszi szünet! 🙂 Azután április 24-én hétfőn folytatjuk, mindjárt reggel a papírgyűjtés is megkezdődik, ne feledjétek!

A szünet után rögtön elkezdjük olvasni Fehér Klára: Lesz nekem egy szigetem című művét. Az olvasónaplók készen vannak, kérlek – ha még nem tettétek – szerezzétek be a könyvet! Nóra néni jóvoltából az iskolai könyvtárban is van belőle néhány példány.

Itt szeretném megköszönni a sok fénymásolást és  az olvasónaplók befűzését! 🙂

Kellemes hétvégét kívánok!

Gréti

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük