Végre szépülünk!

Kedves Mindannyian!

Jázmin apukája tegnap feltette a függönyöket, amivel – és a folyamatosan érkező szebbnél szebb virágokkal – végre ismét otthonos a termünk! Köszönjük! 🙂 Mindenkinek köszönöm továbbá, hogy ilyen sokáig gondozta virágainkat, őrizte függönyeinket! 🙂

A hétfői prózamondó verseny most már méltó helyen lesz a termünkben! 🙂 14 órakor kezdődik, nem adok házi feladatot, mert mi leszünk a közönség. Háromig biztosan eltart, így most fokozottan érvényes, hogy 3 előtt kérlek, ne nyissatok be a terembe! Köszönöm!

Bennünket Lilla, Kinga és Nimród képvisel, köszönjük nekik, hogy felkészültek és nagyon szurkolunk nekik! 🙂

Szerdán nyílt napot tartunk, szeretettel várunk Benneteket! 🙂

Ismét részt veszünk a K&H által szervezett matematika versenyben. A gyerekek egész héten 3 fős csoportokban dolgoztak a feladatlapokon, hétvégére a csapatkapitányok (Zsófi, Lilla, Damos, Lotti, Levente, Léna, Réka, Nimród, Milán) hazavitték rendbe tenni a többé-kevésbé elkészült munkákat. Kérem, figyeljetek oda, hogy hétfőn teljesen készen le tudjam adni őket! Köszönöm! 🙂

Beírtuk, hogy november 22-én cirkuszba megyünk. A jegy kicsivel több, mint 2000 Ft-ba kerül. Kétezer forintot szedek, a többit és a buszt osztálypénzből álljuk. Ez egy szerdai nap, fél 2-re jön értünk a busz, az előadás 15:00 – 17:10-ig tart, 6 óra után érünk haza.

A téli szünet előtti utolsó héten két esti programot is szervezünk. Tudom, hogy messze van még, de azt is tudom, hogy ünnepek előtt mindenkinek sok programja van, kérem, időben írjátok be naptáratokba:

  • december 18. hétfő 18 óra: osztályunk karácsonyi műsora sütivel teával, meghitt beszélgetéssel
  • december 19. kedd: karácsony esti éneklés mécsessel, zsíros kenyérrel, teával az iskola udvarán!

Mindkét este szeretettel várunk Benneteket!

Kellemes hétvégét kívánok!

Gréti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük