Dömdödöm

Kedves Mindannyian!

Szünet előtti utolsó hetünk – inkább fél hetünk -, alaposan eltér a szokásostól.

Hétfőn a két magyar órán befejezzük A Négyszögletű Kerek Erdő olvasását (erről szólt az elmúlt két hét!), a matematika órán megírjuk a 4. témazáró dolgozatot (nem akarom a szünet utánra hagyni, jobb túlesni rajta). 🙁 A mai dupla matematika órán végigbeszéltük, gyakoroltuk, szokás szerint piros felkiáltó jeleztük a felmérő feladatait. Azt is megbeszéltük, a három hiányzónak ki mond, vagy ír meg mindent.

Hétfőn fél hattól fogadó órát tartok. Sajnos nem tudom előbb kezdeni 4-5-ig kezelésen vagyok Budakalászon.

Kedden a dupla órán megtartjuk a Négyszögletű vetélkedőt 🙂 és kiosztom a szerepeket, ugyanis két jelenetet elő is adunk Nektek. Ma mindenki felírta, mi szeretne lenni (mesélő, vagy valamelyik szereplő), hétvégén  ezeket a kívánságokat figyelembe véve, megálmodom a szereposztást. A szimpla órán meghallgatom a verseket, együtt kiválasztjuk azt a három gyereket, aki az iskolai szavalóversenyen képviselni fogja osztályunkat.

Szerdán délelőtt színházba megyünk, fél 9-kor indulunk, ezért nem kell táskát hozni. 🙂 Ebédre visszaérünk, a “Szilvi nénisek” hozzák a felszerelésüket, mert lesz foglalkozás!

Csütörtökön kitör a tavaszi szünet! 🙂

Napsütéses hétvégét kívánok!

Gréti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük