Az állatkertben jártunk!

Kedves Mindannyian!

Csodaszép délutánt töltöttünk pénteken az állatkertben! 🙂 Gondolom, a gyerekek sokat meséltek! Köszönjük a lehetőséget Petya apukájának!!! 🙂 Ne haragudjatok, hogy megérkezésünk után hamar elmentem, higgyétek el, megvolt rá az okom. Julika vállalta, hogy ott marad azokkal a gyerekekkel, akikért esetleg még nem jöttetek. Remélem minden rendben volt!

Beírtam az üzenőkbe a hétfői fogadó órát azoknak, akikkel feltétlenül beszélnem kell. Elsősorban őket várom, velük sok megbeszélnivalóm van! A többiek megértését köszönöm!

Jövő héten visszaadom a felmentési kérelmeket, amiket igazgató bácsi aláírt és lepecsételt. A törvény szerint ennek mindig a gyerekeknél kell lenni, mert ezzel igazolhatják, miért nincsenek 4 óráig az iskolában, bár azt hiszem, ennek inkább csak felsőben van jelentősége.

Hétfőn kiosztom az első heti gyakorlókat, amiket következő hétfőre lehet megcsinálni. A magyar két szintű, a matematika három (alapszintű gyakorló feladatok, gyakorló feladatlapok, fejtörők). Megpróbáltam “belőni”, kinek melyikből adjak, az első néhány alkalom után fogom látni, kinek adjak inkább könnyebbet, vagy nehezebbet.

Mivel a fejlesztő órákat idén a saját termünkben tartom, kérlek Benneteket, ha tanulási idő előtt jöttök a gyerekekért, szóljatok nekik reggel, hogy ki tudják vinni a holmijukat a teremből a 6. óra előtt! Nagyon nehéz úgy órát – pláne fejlesztő órát – tartani, hogy ki-be járkálás van! Előre is köszönöm! 🙂 Az elmúlt héten, meg még két hétig kicsit másképp lesznek ezek az órák, mint ahogy az órarendben vannak, mert kezelésekre és vizsgálatokra járok. Mindig pótolom az ezek miatt elmaradt órákat, csak a gyerekek nem mindig tudják követni, mikor melyiküket viszem. Elnézést kérek, remélem, hamarosan rendeződnek a dolgok!

További kellemes hétvégét kívánok!

Gréti

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük