Farsangoltunk!

Kedves Mindannyian!

Úgy gondolom, jót mulattunk tegnap délután! 🙂 Hála Nektek, szebbnél szebb jelmezekben vonultak fel a gyerekek, s finomabbnál finomabb sütiket ettünk. Miután jóllaktunk, Ibolya néni és az ötödikesek vezetésével jót játszottunk. Sokat fényképeztünk, Réka apu segítségével hamarosan láthatjátok majd a honlapon. Olyan sok sütit küldtetek, hogy a bolti csomagoltakat ki sem bontottuk, majd jövő héten, szépen apránként megesszük, megisszuk a maradékot.

Délelőtt kiosztottam a félévi bizonyítványokat. Kérlek, nézzétek meg és írjátok alá! Köszönöm! A keddi szülői értekezlet fő témája ez lesz, ha kérdésetek van, megbeszéljük.

Kivágni valót most nem küldtem, helyette kérem, vágjátok ki a macis könyv utolsó lapján lévő játékpénzeket. Borítékba, gyufás dobozba, vagy kis pénztárcába téve a matematika dobozban fogjuk tartani. Köszönöm!

Hazaküldtem a ceruzás munkafüzetet és a kis füzetet, kérem, tegyétek rendbe! A kis füzetben javítsátok ki a hibákat, ha vannak, a ceruzásban pedig, akinek vannak kimaradt sorok (kevesen vannak), gyakorlásként megírhatja.

Ma szólt az osztályunkból az egyik anyuka, hogy tetűt talált. Kérlek, nézzétek meg a gyerekek haját! Gyerekközösségben ez sajnos előfordul. 🙁

Mára ennyi, kedden úgyis találkozunk. További szép hétvégét kívánok!

Gréti

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük