Osztályozás :(

Kedves Mindannyian!

Ezerrel beindult az osztályozás! Ahogy azt a szülői értekezleten is mondtam, nem szeretem, de muszáj! 🙁 Én azt vallom, ahhoz, hogy minél reálisabb képet kapjunk, sok jegyre van szükség.  Gyakran osztályozom majd a számolási rutint, a helyesírást, a szövegértést, a hangos olvasást.

A jegyeket azonnal be kell írni a tájékoztatóba. Mondtam a gyerekeknek, hogy ezentúl annak minden nap a táskában kell lenni. Kérlek Benneteket, figyeljetek erre, mert a héten már többek jegyét emiatt nem tudtuk beírni! Köszönöm! 🙂 Emellett természetesen igyekszem az e-naplóval is naprakész lenni.

A március 8-i színházra szeretném jövő héten már szedni a 2000 Ft-ot. Kérem, aki tudja, küldje! Köszönöm! 🙂

Hamarosan kezdünk készülni a szavalóversenyre. Tavaly is ajánlottam verseket, de voltak néhányan, akik az általatok választott verssel készültek szívesebben. Ez most is lehet így. A téma szabadon választott, de legalább 20 sorosnak kell lennie, és nem lehet tankönyvi vers.

Lassan vége a télnek és a farsangi időszaknak is. Ismét szeretném kérni, hogy akinek van egy kis ideje délután, amikor gyermekéért jön, legyen szíves mosson le egy ablakot! Köszönöm! 🙂

Kellemes hétvégét kívánok!

Gréti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük