Karácsony

Kedves Mindannyian!

Az utolsó három nap előtt állunk, amiben felváltva lesz tanulás és karácsonyozás. Mindhárom napon táskával jövünk, órarend szerinti órák lesznek.  🙁 Muszáj, hiszen, mint tudjátok igazgató bácsink két nappal meghosszabbította téli szünetünket. 🙂 A hivatalos verzió szerint még pénteken is tanítás lenne.

Hétfőn este 6-kor nagy szeretettel várunk Benneteket karácsonyi műsorunkra! Ha gondoljátok, hozhattok egy kis sütit, üdítőt, a közös ünnepi ráhangolódás megsegítésére. 🙂

Kedden 5-kor lesz a tavalyi évben először megrendezett esti közös éneklés. Köszönöm a rengeteg befőttes üveget, 🙂 50 db-ot fel is díszítettünk, mécsest az SZMK-tól kapunk bele. A gyerekek már nagyon jól éneklik a dalokat! 🙂 Remélem, minél többen el tudtok jönni! Idén is kérünk szépen két tálca zsíros kenyeret, kérem, e-mail-ben jelezze, aki vállalja!

Szerdán három tanóra lesz, a 4. órában jön hozzánk a testvérosztályunk. Előadjuk nekik is karácsonyi műsorunkat és viszont ajándékozzuk őket. 🙂 Fél egy körül ebédelünk, ezután jöhettek a gyerekekért. Most kivételesen 2-kor bezár az iskola, nem lesz ügyelet, kérem, oldjátok meg a gyerekek elvitelét (ez ma derült ki, remélem nem okoz túl nagy gondot)!

Idén már nem írok több levelet, és bár találkozunk még, engedjétek meg, hogy áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánjak Mindnyájatoknak!

Gréti

karácsony karácsonyfa karácsonyi dekoráció

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük