Megkezdtük!

Kedves Mindannyian!

Nagy erővel vágtunk neki a félév végi hajrának! Miután beszélgettünk a téli szünetről, elmondtam a gyerekeknek a következő két hét menetét. Úgy gondolom, ha pontosan tudják a “menetrendet”, kevésbé viseli meg őket a számonkérés időszaka.

Szerencsére nem nagyon ijedtek meg, rengeteget csacsognak – abszolút pozitívan értékelve -, minden szünetben mesél valamelyikük valamit. Nagyon szeretem hallgatni ezeket a történeteket! 🙂

Jövő hét közepétől elkezdjük megírni a félévi felmérőket. A gyakorlást már elkezdtük, aki akart , még hétvégére is vihetett haza szövegértést gyakorló feladatlapot.

Közben el kell kezdenünk készülni a Tátikára is, ami január 26-án lesz. Ma megnéztük a klippet (Legyetek jók, ha tudtok!). Anna nénivel megbeszéltem, hogy néhány testnevelés óra elején próbálni fogunk. A jelmezek most egyszerűen elkészíthetők lesznek, de szükségünk lesz zsákokra. Tudjátok, olyan lenvászon, vagy kendervászon zsákra! Kérem, szóljatok, ha tudtok szerezni! Szegény gyerekekről lévén szó, a fiúknak egyszerű térdnadrág és ing kell, a lányoknak jó lenne zsákruha. Persze, ha nincs zsák, a lányoknak is jó lesz a térdnadrág inggel.

Kellemes hétvégét kívánok!

Gréti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük