Tátika

Kedves Mindannyian!

Ismét eltelt egy dolgos hét. Tegnapra végre összeállt a produkciónk a Tátikára, jövő héten már csak be kell gyakorolnunk. Csütörtökön jelmezes főpróbát tartunk, kérem, küldjétek be a ruhákat! Egyszínű, minta nélküli pólót, fehér rövid nadrágot (azt is, amivel a popsija ki lesz tömve), fiúknak az egyszínű, minta nélküli színes sapkát, valamint a fehér zoknit, amit a kacsatalpakhoz felveszünk. Köszönöm a hajráfokat, a masnik készen vannak a lányok hajába, és hétfőre készen lesznek a csőrök is.

Pénteken fél 6-ra gyertek a Művelődési Házba, mivel most nem kell kifesteni a gyerekeket, készen leszünk az öltözéssel. Aki ezt nem tudja megoldani, hagyhatja gyermekét az iskolában (ügyeletben), én onnan indulok 5-kor, és viszem magammal, akit kell. Természetesen akkor a jelmez legyen náluk.

Tanulgassátok a karácsonyi műsor szövegét, jövő héten már tartunk néhány olvasópróbát! Az ehhez szükséges jelmezeket majd később összeszedjük. December 19-én hétfőn este szeretnénk Nektek előadni ezt a kis betlehemes játékot. 🙂

Ezek  a közösségformáló jó dolgok az életünkben, mellékesen azonban muszáj a tanulással is haladnunk. 🙁 Hétfőn megírjuk a matematika, szerdán a nyelvtan felmérőt az eddig tanultakból. A felmérők megírása után kiüríthetitek a dossziékat, hogy még kevesebb cipelni valójuk legyen a gyerekeknek.

Köszönöm, hogy sokan megtiszteltetek a nyílt napon! 🙂

Küldtem kivágni valót, 5 borítékban kérem szépen, ha lehet, mindenkitől hétfőn! Köszönöm! 🙂

Kellemes hétvégét kívánok!

Gréti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük