Ismét ezüst érmesek lettünk!!!

Kedves Mindannyian!

Nagyon büszke vagyok Gyermekeinkre!!! 🙂 Remélem Ti is! A szokásos nehéz körülményeket leszámítva, jól sikerült estét tudhatunk magunk mögött. A gyerekek fantasztikusan megoldották a produkciót a színpadon! Maximálisan együtt voltak, segítették egymást, ha kellett, figyeltek egymásra. Számomra ez a legfontosabb. 🙂 Úgy érzem, mostanra közösséggé értünk! Erről még beszélgetünk a szülőin, február 5-én 17 órakor.

Kérlek Benneteket, ha készítettetek felvételt, tegyétek közzé! Láthatjátok, én sokat fényképezem a gyerekeket, küldöm Nektek a képeket, de ezen alkalmakkor (Karácsony, Tátika, Anyák napja, Mátyás gála) én nem tudok fényképezni, ezekről nincsenek képeink. 🙁

Más! Ne feledjétek hétfőn nincs tanítás! A keddi osztályozó értekezlet nem érinti a délutánt, rendesen lesz napközi.

A farsangot 9-én pénteken tartjuk (tudom, hogy már írtam), a szokásos módon. Ebéd után berendezzük a termet, átöltözünk és kezdünk. Azt esszük és isszuk majd, amit küldtök, ezt előre is köszönöm, tudom, hogy bőséges lesz (még a következő héten is lesz ebéd után egy kis nasi a maradékból)! 🙂 Négy órakor befejezzük és összepakolunk, három óra bőven elég szokott lenni (nem csak nekem, a gyerekeknek is)!

Az úszás február 16-án folytatódik, ez a félév is 21 000 Ft-ba kerül, amit lehet részletekben is fizetni. Jelenleg 5 úszónk van (Andris, Ádi, Petya, Laura és Anna), de lehet még csatlakozni.

Kellemes hétvégét kívánok!

Gréti

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük