Népdaléneklési verseny után szavalóverseny!

Kedves Mindannyian!

Szerdán lezajlott a népdaléneklési verseny, ahol Lilla arany, Nóri, Damos és Milán ezüst minősítést kapott. Gratulálunk! 🙂

A szavalóverseny jövő héten szerdán lesz. Ma megtartottuk a válogatót, közös döntésünk alapján Léna, Lilla és Anna képviselik osztályunkat. Itt kell elmondanom, hogy kezdek lassan néhány információt nem megírni Nektek, csak a gyerekeknek elmondani. Ez is összefügg azzal a bizonyos önállóságra neveléssel, amiről előző levelemben írtam. A válogató időpontját még a múlt héten beszéltük meg, ketten megfeledkeztek róla és nem tanulták meg a verset. 🙁

Szintén szerdán délután 5-től fogadó órát tartok.

Ma beszedtem a tájékoztató füzeteket, hogy átnézzem, be van-e írva minden jegy. Hétfőn kiosztom, ne lepődjetek meg, ha több jegy lesz III. 31-i dátummal benne, ezeket utólag írom be a naplóból! Igyekezni fogok az e-ellenőrzőket is pontosítani.

Csütörtökön jön az utazó Planetárium, mi a második órában kerülünk sorra.

Végre kitört a jó idő! 🙂 Reggelente lehet az udvaron gyülekezni és a nagyok udvari szünetében is ki lehet menni. Tegnap a fiúk nagy része nem élt ezzel a lehetőséggel, inkább a tanteremben rohangált, aminek következtében mától a fiúknak kötelező kimenni ebben a szünetben is!

A szorzótáblával az osztály nagyjából harmada még mindig hadilábon áll! 🙁 Sajnos ez egy olyan mumus, amivel muszáj minden nap otthon is foglalkozni, ahhoz, hogy jól menjen!!!

Megváltozott a papírgyűjtés időpontja, átkerült a tavaszi szünet utánra: április 24 – 26-ra!

Napsütéses, szép hétvégét kívánok!

Gréti

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük